gruodžio 28, 2008

Kaip apsirengti per naujus?

Laaabas:) Na susitraukė jau pilvas po šventinių pusryčiu, pietų ir vakarienių? Mane tai vakar ištiko šokas, kai nebegalėjau savo kailinukų diržo užsiveržti paskutine kilpute(tik niekam nesakyk). Tokiom akimirkom aš džiaugiuosi, kad šventės greitai praeina, ir pilvukas vėl susitraukia atgal, o dovanos lieka ilgam ( jei tai ne saldainiai aišku) :) mmm kaip aš mėgstu dovanas. Keisčiausia šiemet gauta dovana buvo kaproninės kojinės. Originalu :D O ką gavai tu? Dar man labai patinka ranka užrašyti atvirukai (jau sakiau). Taigi ačiū Nerijau už linkėjimus, o kitiem pažadukam padėkosiu, kai gausiu tuos žadėtuosius atvirukus :p Beje jeigu kažkokia proga žmogui dovanoji dovaną, nepamiršk pridėti atviruko. Tikrai labai miela, kai gauni ranka rašytą palinkėjimą, skirtą būtent tau. Atviruke rašyk tai ką nori pasakyti tam žmogui. Internetinis šlamštas apie dangiškus migdolus tegu ten ir lieka. Aš pati kartais dovana galiu išrinkti per 10 min , o atviruką rinkti valandą. (Tik pastaruoju metu ir pati jų nespėju nupirkt, bet pažadu pasitaisysiu ).
O dabar "biški" į temą. Ką rengsies per naujus? Nežinai? Jei šventi su manimi, tau pasisekė. Mūsų vakarėlio tema "Įžymybės" . Jei atrodai panašiai į kažkurią žvaigždę - tau vėl gi pasisekė. Telieka atkartoti stilių ir tave atpažins. Kitu atveju teks rinktis personažą ar asmenį, turintį savitą, išskirtinį ir atpažįstamą stilių. Šiandien kaip tik parinkau kelis labai aiškius stiliukus. Be abejo jų yra ir daugiau, bet aš daugiausiai įdėjau šių dienų žvaigždučių foto.
Katy Perry. Stiliukas su prikolu. Širdutės ant užpakalio, bananas ant peties, languoti marškinukai ir džinsiniai šortukai, širdutės formos akiniai, juodi banguoti plaukai.

Dita Von Teese. Kas sakė, kad striptizo šokėjo vulgarios? Pažiūrėk į Ditą. Elegantiška, rafinuota dama. Balta oda, juodi plaukai, raudonos lūpos. Stilius- elegantiškas retro. Ją retai pamatysi su kelnėmis. Taigi išsitrauk iš spintos elegantiškiausią savo suknelė, užsidėk miniatiūrinę skrybelaitę, pasidažyk raudonai lūpas ir tu esi šio vakaro Dita.

Agness Deyn. Ištikima eklektiškam Londono stiliui. daugybė detalių, dar daugiau spalvų ir nepamiršk kojinių, jas dekis net prie aukštakulnių. Taip daro Agness.

Ammy Winehouse. Vieni ją dievina, kiti nekenčia. Bet abejingu Ammy nepalieka. Stiliukas pretenzingas, visuomet sukeliantis daugybę kalbu ir ginču. Bet argi tai nešaunu? Nusprendei šiandien būti Ammy? Susisuk iš plaukų paukščių lizdą, užsirišk raištį, prailgink akių apvedimą, suderink nederančius drabužius ( idealiai tiks pieštuko formos sijonas aukštu liemeniu, trikotažinė beveik apatinė maikutė ir diržas). Į vieną ranką pasiimk cigaretę į kitą butelį. Dabar atsistok prieš veidrodį. Vis dar nematai jame Ammy? Nesijaudink, pačiame vakarėlio įkarštyje tikrai pamatysi:D

Madonna. Na ką gi, tau užteks triko, plonų legingsų ir aukštakulnių.
Justukas ;) Geriausiai jį atspindėsi užsidėjęs kedus, kelnes, baltus marškinukus ( gali būti ir maikutė kokia) liemenę ir kaklaraištį.
Pete Doherty. Jau sakiau, kad jo vardas tapo bendriniu daiktavardžiu kuris reiškia kelnės, balti marškiniai, juodas švarkas, plonas juodas kaklaraištis, skrybelė, daugybė rožančių ir grandinių, cigaretė dantyse, koksas kišenėje ;)

Mano mylimoji Vikusia :* Na tai turbūt įspūdingiausias ir labiausiai komentuotas ir apkalbėtas jos apdaras. Mane pačia irgi kiek nustebinęs. Per drąsu? Tada tau užteks Bob (kare) kirpimo ir elegantiškos suknelės.
Transporteris :) Pats matai, nieko sudėtingo :)
Auksinė mergaitė Paris . Svarbiausia blondė, barbiški drabužėliai, vienoje rankoje šuniukas, kitoje telefonas ( vakarėlio metu nepamiršk nuolat juo kalbėti). Jei nori dar tikroviškesnio vaizdo, netyčia pamiršk kelnaites. :)))))
Matrica. Juodi drabužiai, tamsūs akiniai ir juodas ilgas paltas.

Karlas Legerfeldas. Gana originalu ir nesunku apsirengti. Tereikia gauti šviesų peruką. O toliau juodas kostiumas, ir kaklaraištis, balti marškiniai, ant jų dar gali užsidėti juoda liemenę. Viską pabaigia daugybė grandinių, žiedų, sagių (vieną įsisek ir į kaklaraištį) ir be abejo juodos pirštinės nukirptais pirštais.
Dviračio blondinės. tiesiog blond spalva o visa kita ruuuuužava :) Nepakenks keli DG ar Chanel segtukai.
Merlin Monroe. Balta suknelė, balti sugarbanoti plaukai, raudonos lūpos, sexy apgamas virš jų ir Mr. president su visais savo deimantais jau po tavo kojom;) O vėju nesirūpink, suknelė kilnosis priklausomai nuo išgerto alkoholio kiekio ;)
Lara Kroft. Paprasčiau nebūna. Trumpi šortukai, aptempta paprasta maikutė, diržas didele sagtimi, plaukai surišti į kasą keli ginklai. Viskas ;)
M.J. Dievukas :) Be abejo jo nepakartojama glamūrinį sceninį įvaizdi atkartoti bus sunku. Bet gali pamėgint užsidėti ryškų švarką, gerai būtų neilgas ( gali prasieit per Humanas, ten turėtu būti) per trumpos juodos kelnės, baltos kojinės.
Bond. James Bond. Off.Fuck off :)))) Na jo stiliui komentarų nereikia :) Jei esate pora, tai ir būkite Bondas bei nuostabi jo mergina :)

Never never let u go :) Kai pirmą kartą pamačiau - įsimylėjau. Kai Vilniuje jie pradėjo daugintis kaip zuikių fermoj - pasidarė nuobodu. Bet vakarėliui vistiek tinka. Džinsai, balta "bezrukavkė" ( kaip sako Petruccinio), balti kedukai, diržas su įdomia sagtim ir viskas ;)
Na o jeigu vakarėlis ne teminis rinkis kažką netradicinio, įdomaus arba glamūrinio.
Oda + romantika. Pirmą kartą kažką panašaus pamačiau Sexand the City ir susižavėjau. Po to sekė ši foto ir galiausiai Juozukas savo naujausioje kolekcijoje pristatė odinės striukės ir balerinos sijonėlio derinį ( deja niekaip negaliu išknist šitos foto). Aš sakau NUOSTABU. Pakeičiu spalvas,patrumpinu sijonėlį, užsidedu masyvesnius batus ir per savo NY virstu Rihanna.

Kai nesinori blizgučių.
Arba aplanko romantiška nuotaika.

Mūsų parduotuvės šiems NY siūlo daugybę žvyneliais siuvinėtų suknelių. Pirk! Gražu ir šventiška :)
Jei dar nesugalvojai ką daryti su plaukais .
Fainas derinys, o šita delninukė mane veda iš proto. NORIU NORIU NORIU.
Na ir pabaigai keli linksmi nuomos punktų pasiūlymai.




Atpažįsti?

Tai tiek, baigiu rašyt, nes mano draugė bloggerė Inesa jau nekantraują perskaityt šios dienos įrašą ( nepyk, bet aš neįdėjau tavo siūlytų fetišinių variantų :D )

Labanakt :*

5 komentarai:

  1. Anonimiškas29 gruodžio, 2008

    reikejo ideti tuos sexy mazafaka rubus :D geruliai patarimai... :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Anonimiškas29 gruodžio, 2008

    ir dar ta sukuosenaaaaaaaa (mm) noriu noriu noriu

    AtsakytiPanaikinti
  3. dar kas nors iš mūsų vakarėlio pasinaudos tom idėjom tj aš poto neturėsiu kur akių dėt :D

    o dėl šukuosenos tj flakonas lako ir viskas tampa įmanoma :D

    AtsakytiPanaikinti
  4. Anonimiškas29 gruodžio, 2008

    greit ir petruskeviciu pralenksi su tokiais blogai ar blogiais.. :D

    povfke.

    AtsakytiPanaikinti
  5. Aš esu Mantė Petruškevičiūtė ;)

    AtsakytiPanaikinti