gruodžio 16, 2008

Tik vyrams ;)

Sveikas ;)

Justiniškės šiandien apsitraukė ledu. Eismas sustojęs ne tik gatvėse, bet iš šaligatviais šliaužiantys žmonės sudaro kamščius. Ech tie marozai... Bet jejgu vestuvių ryta tvyro rūkas, vadinasi tvyro rūkas ir nieko čia nepadarysi, o jejgu per diena Justiniškėse pamatai 3 bičiūkus (ačiū Karilei už šita žodį) ilgaauliais batais, vadinasi i mano kiema atejo stilius. Ir galbūt netolimoje ateityje ledai ištirps ir kiemo marozai iš 2 eilės sniego žmogaus pusbrolių virs svajonių jaunikiais ar bent jau padoriais vyrais, į kuriuos malonu žiūrėti. O kol tai neįvyko ir Saša, Sania ir Vania netapo tavo stiliaus ikonomis ir mano akių šviesa parodysiu tau kitus pavyzdžius iš kurių gali pasivogti keleta idėjų ir stiliaus sprendimų.
Aš visom keturiom esu už posakį " Dress like you mind" . Pirmi 4 vyrukai visiškai atspindi šią mintį. Stiliukas įdomus ir pretenzingas, bet jiem limpa.




O šitam vyrukui, aš pakeičiau šukuoseną.
Žvilgtelkim į žvaigždžių spintą. Nors žvaigždės kartais krenta, ir apsirengia prasčiau už nendartalietį, bet šį kartą parodysiu teisingus jų sprendimus.
Usher. Mano svajonių vyras.


Pete Doherty ir trys neatsiejamos jo stiliaus detalės : skrybelė, cigaretė ir narkotikai. Tikras bad boy ir merginų magnetas. Nors dėl šio aspekto neseniai su Justele susiginčijom : jai jis atrodo siaubingas, o man jo stilius superinis.Ir štai kaip Pete įtaką jo merginų stiliui apibūdina spauda :You can take the girl uot of Pete Doherty's arms, but you can't take the Pete Doherty out of her style.O tu nenoretum, kad taip būtų pasakyta apie tave? Šiaip ar taip, Pete Doherty jau seniai iš tikrinio daiktavardžio tapo bendriniu, skirtu apibudinti tam tikrą stilių.




O vat už jo koncerta Justele paaukotu visą savo atlyginimą. Manau J.T. Stiliukas čia prisidėjo :)
Sagė vyriškame palte? Kodel gi ne!



Davidas Beckhamas. Na čia tai pora kaip tvora. Nors jo Vikusia jau kartais iš didelio rašto išeina iš krašto (vistiek ji nuostabi) Davidas visada atrodo puikiai!


Vyrukas su raodonu megztiniu žiemą visada bus pastebėtas!
Šiltas, storo mezgimo, susegamas ar sujuosiamas diržu megztinis - tavo šios žiemos must-have'as!
Čia keli paprasti ir subtilūs derinukai


Na ir pabaigai : o tau neatrodo, kad laikas pamiršti per petį permetamą "pidarastkę" ( atsiprašau už išsireiškimą, bet tu pats ją taip pavadinai) , ir daiktų kaupimą kišenėse? Siūlau įsigyti didesnę ir talpesnę rankose nešamą vyrišką rankinę. Pirmoji - drąsesniems, kitos dvi puikiai tiks ir prie kuklesnio stiliuko ;)




Na o jejgu vis dėl to mano pasiūlymai tau per drąsūs, paįvairink savo stiliuką aksesuarais. Primigtinai siūlau, odines apyrankes, diržus su kniedėm, kepures ir skrybėles ir be abejo didelį ilgą storų siūlų šaliką, daug įvairių paprastesnių šalikėlių, kaklaraiščių o tarp jų būtinai turi būti juodas siauras !

P.S. Rytojų vėl paskirsiu pasimatymui su tavim. Paisiruošk dar vienai litanijai apie mada ir stilių, tik šį kartą savo nuomonę aš pamėginsiu pasilikti sau, ir parodysiu tau, ką siūlo dizaineriai ;)

Adios Amigo
Myliu, bučiuoju, iki
Tavo Cami :*

12 komentarų:

  1. Anonimiškas17 gruodžio, 2008

    cami, tu man pasakyk, kiek daiktu reikia su savim tureti, kad vyrui prireiktu tokios dideles rankines? i mokykla jau su mazesnemis vaiksciodavom :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Stora piniginė, 3 mobilūs telefonai (kiek teko matyti tai aš turbūt vienintelis žmogus, kuri pažįstu, turintis tik vieną mobilūjį), tušinukas, darbo kalendorius, na ir kiti daiktai kuriuos kartais reikia pasiimti į susitikimą, darbą ar paskaitas :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Anonimiškas17 gruodžio, 2008

    keeep going, +10 uz bloga

    AtsakytiPanaikinti
  4. Anonimiškas18 gruodžio, 2008

    Busiu dabar tawo straipsniu kritikas-analitikas :D
    na nezinau, siuolaikiniai vyrai (kaip ash :) ) savo storas pinigines pakeicia i keleta plonu plastikiniu korteliu, o didziulius darbo kalendorius i delninius kompiuteriukus (jau galiam sakyti jais tapo naujieji modernieji mobilus telefonai). ir siaip joks sveiko proto zmogus, turintis stora pinige, jos nelaikys tasheje :) tris mobiliuosius telefonus pakeicia wisokios technikos naujowes veikiancios su keliomis sim kortelemis is karto :) man labiausiai patinka "svarus" stilius, kai nera nieko nereikalingo pvz kaip treningai :)

    AtsakytiPanaikinti
  5. Anonimiškas18 gruodžio, 2008

    Kai isheini ish namu penktadieni o grizti pirmadieni, tai toks weekend bagas yra butinas. atsarginiai rubai, higienos priemones telpa:D
    na aishku lietuvoje viskas i pederaske telpa:D kai imi "prezika, rukyt ir babkiu" doh:>

    (c) kaimynas.
    p.s. ex kaimynas :>
    labas kame :p

    AtsakytiPanaikinti
  6. Petruccinio :) Dress like you mind . Jaigu patinka švarus stilius, tokį ir rinkis . Aš tik siūlau alternatyvą , kurią gali pasirinkti arba atmesti :)

    Labas ex kaimyne, stilius ateina į Justiniškes kaip tik kai tu iš jų išvykai. Paradoksas :))

    AtsakytiPanaikinti
  7. Anonimiškas19 gruodžio, 2008

    vadinasi nepakeiciamu kaimynu nera:DD

    AtsakytiPanaikinti
  8. Anonimiškas19 gruodžio, 2008

    na as mazdaug bandau palyginti zmoniu madas su automobiliu madomis :) gi niekam nepatiks automobilis per daug apkabinetas spoileriais, neonkem, didziulais bling bling ratais, kuriuos vos gali pasukti ir raudona plionke niauktais langais:)

    AtsakytiPanaikinti
  9. Nėra nepakeičiamų, yra tik nepakartojami ;)

    AtsakytiPanaikinti
  10. Petruccinio, na mano nuomone šitose foto nėra perkrauta. Perkrauta yra sekančiame įraše. Bet ten yra podiumų modeliai, kurie visada kiek skiriasi nuo dėvėjimui skirtų variantų. Ant podiumo visada pamatysi padidintas detales, daugybe aksesuarų keistų derinių. Bet taip tik atkreipiamas dėmesys į tendenciją. Iš viso to atsirenki kas tau priimtina.

    AtsakytiPanaikinti
  11. Anonimiškas19 gruodžio, 2008

    reiktu tau daugiau daryti gatves reidu, kad pamatytume kaip zmones atsirenka mados detales nuo podiumu :)

    AtsakytiPanaikinti
  12. Turiu dar foto iš gatvės reidų (facehunting'o,) tai įdėsiu dar vieną seriją nuotraukų.

    AtsakytiPanaikinti