gruodžio 18, 2008

Ir dar truputis vyrams ;)

Laaabas :) Užeik ir uždaryk duris. Ššššššš.....tyliau, miega tėvai. Nepyk, kad vakar nespėjau pakalbėt su tavim, bet tu juk žinai, aš visada vėluoju.Nekreipk dėmesio aš su chalatu. Eik koridoriumi tiesiai ir užeik į kambarį kairėje, aš tuoj atnešiu arbatos. Kiek tau cukraus?
Nu va dabar galim truputį papletkint apie tai, ką tau šią šaltą žiemą siūlo dizaineriai.
VELVETAS.
Velvetas daugelio šio sezono kolekcijų podiumo karalius. Siūlomos rubino, šlapio smėlio, smaragdų(čia toks žalios atspalvis) spalvos. Daugiausiai velvetinės kelnės derinamos su aksominiais švarkais ir šiltais vilnos megztiniais. Man pačiai gražiausias yra smulkus velvetas - tamsiai rudas, smėlio, tamsiai mėlynas arba juodas. Dar man patinka kai velvetinės kelnės nešiojamos su plonesnio mezgimo golfukais.




Ali Baba. Mama, ar mano tėtis buvo kazokas? Arba tiesiog ŠAROVARAI ;) Šią vasarą ir rudenį jie linksmai įžengė į moteriškas parduotuves, dabar bando užkariauti vyrų simpatijas. Pažiūrėkim ar pavyks !
LANGELIŲ MANIJA.
Nors matematikos jau nebemėgstu (ačiū VU už tai), langeliai man patinka. Ne, šį kartą aš ne apie Burberry ( juk žinai, kad aš beveik sergu Burberry langelių maniją su priepuoliais ), šį kartą aš apie dar vieną šios žiemos tendenciją. Mano klasiokas Martynas ją nujautė greičiau už mane, ir raudonas languotas kelnes jau turėjo prieš kokių porą metų. Marčiau, jej mane girdi, neišmesk dar jų, jos superinės!;) Langeliai languojasi ne tik ant kelnių, bet ir marškinių, švarkų, liemenių, šalikų, kaklaraiščių ir kitų aksesuarų. Aš balsuoju UŽ langelius !


INDIGO
Tai paskutinė tendencija, apie kurią šiąnakt kalbėsimės. Tai yra indigo džinsai - t.y. tamsiai mėlyni. Man tokia džinsų spalva visada buvo gražiausia. O šį sezoną ji kaip tik yra pagrindinė, nors kai kurie dizaineriai siūlo ir garintus, balintus bei dirbtinai sendintus džinsus. Tau pasisekė, nes šią žiemą gali rinktis iš labai plataus siluetų asortimento. Vis dar madingi pieštuko silueto, šiek tiek siaurėjantys į apačią, žemu liemeniu. Taip pat dizaineriai siūlo jau minėtą "šarovarų" siluetą: aukštas liemuo,krintančios žemyn klostės ir staigus susiaurėjimas į apačią. Dar mačiau ir tiesių, ir besibaigiančių ties kojos kauliuku, ir plačių.




Tai tiek tendencijų ir nuotraukų šiandien. Norėjau įdėti daugiau, bet pamaniau, kad noriu dažniau tave matyti, todėl suskirstysiu kolekcijoms ir sudėsiu į atskirus įrašus ;)
Viskas, einam miegot!
Labanakt ;*

2 komentarai:

  1. Anonimiškas19 gruodžio, 2008

    na is visu situ saldainiu uzskaityciau juodaodi su svogunu ant megztuko, toks visas clean JDM, na is bedos dar ir tas taip idomiai ir kietai atrodo, kuris po juodaodzio seka :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Tie pirmi du Gucci modeliai man primena vampyrus. Tų visų aksesuarų aš ir pati atsisakyčiau.Komentarą apie podiumų modelius palikau praeitam įraše. Bet Gucci kelnės man patinka :)

    AtsakytiPanaikinti