kovo 31, 2009

Aukšti kulniukai žemas lygis

Labas:)
Taip, taip aukštakulniai yra grožis. Mano spintoje jų tiek, kad kiekvieną kartą juos išsitraukusi nustembu -" O, dar šituos turiu" . Deja, retai turiu galimybę palepinti praeivių akis grakščiais kulniukais pakaustytom pėdutėm . Mat dar nesu vaikščiojimo kulniukais meistrė kaip Carrie Bradshaw iš Sex and tha City ir gražiai eiti apsiavusi aukštakulniais moku tik lėtai. O neskubėti man retai kada gaunasi :)Todėl aš dažniau pasirenku bėgimą plokščiapadžiais, nei arklio ir karvės hibrido su aukštakulniais variantą. Deja, gatvėse matau tikrai nemažai arklių su aukštakulniais. Na o aš to negaliu sau leisti, todėl mano krištolinės kurpaitės taip ir miega spintoje, laukdamos savo eilės.
kodėl aš apie tai rašau? Neseniai perskaičiau afišą žurnale apie Prada kolekcijos pristatymą Milano mados savaitėje. Jo metu manekenės viena po kitos klupo ant podiumo, o elitas iš pirmų eilių šoko joms į pagalbą. Mada žiauri. Ir reikia būti Carrie Bradshaw arba Karolina Kurkova jei nori žengti koja kojon su ja Prada bateliuose.

O šitaip aukojasi vargšės manekenės, kurioms krizės metu uždarbis sumažejo per pus. Dabar jos tegauna 25 000 $ už pasirodymą. O dar sako, kad gražioms merginoms lengva gyvent...




O va čia tai tikrai aukštasis pilotažas. (Ačiū Inesai, už tai, kad padėjo surasti šią VS Show akimirką Youtube vandenyne.Inesa tu genijus, tu viską žinai :D)




Myliu
Dievinu
Ate
:*

P.S. Būkit grakščios ;)

1 komentaras: