kovo 03, 2009

Godos perliukai:)

Labas. Nors žadėjau, kad kiekvieną ketvirtadienį sudėsiu į blog'ą Godos laiško perliukus, bet man sunku ta pažadą ištesėti. Sunku yra todėl, kad nemėgstu planuoti, niekada nežinau, ką veiksiu rytoj, o juo labiau savaitgalį. Todėl man gana sunku laikytis tradicijų. Nors namų šeimyninkės pirmadienio vakarą vis dar šventas reikalas.Praeitą sezoną praleidau vos 2 serijas ir su nekantrumu laukiu sekančio sezono. Taip aš žinau, kad egzistuoja torrent ir moku juo naudotis, bet man daug įdomiau laukti pirmadienio, vakare susitikti su Juste ir žiūrėti kartu TV gurkšnojant sidrą.
Beje, kalbant apie namus, tai kiekvieni namai turi savų interjero ypatumų. Štai pvz.: Pagal Justės tualeto duris gali spręsti apie metų laiką : jei jos užsidaro lengvai -vadinasi žiema, jei sunkiai- vasara. Kažkur Kipro automobilyje ( mašina- jo antri namai ) yra juodoji skylė, kurioje dingsta visi daiktai. Na o mano namuose puodeliai taip įsilieja į interjerą, kad kol nepradedi tvarkytis net nepastebi, kad ant stalo ar virtuvės stalviršio jų stovėjo kokie 5.

O kalbant ne apie namus, tai šiandien aš noriu vėl tave pradžiugint Godos perliukais.

Pirmiausia noriu pranešti, jog su Godos laišku nuo šiol į Gravity pateksi su 15 lt nuolaida. Kur gauti Godos laišką ir kaip juo pasinaudoti?
Nueini į www.Gravity.lt ten užsisakai godos laišką į savo e-mailą. Kai eisi į G atsispauždink pirmą laiško puslapį ir parodyk jį prie kasos.

Didziuojuosi savimi, kad jau trecia savaite neperku nei vieno komiksinio savaitinio zurnalo.Atsibodo juose skaityti apsiseilejusias izangas ir tobulus iki apsivemimo interviu, kuriuos paraso reklamos agenturos.Atsibodo matyti ta dirbtinai kuriama elitaz'a, kurio Lietuvoje nebuvo ir nebus.Atsibodo, kai visishki antzmogiai virsta grozio idealais, o idiotai - proto autoritetais ir net patenka i Seima.

Siuo metu rinkoje tera vienas zurnalas apie elita, kuriame rasoma siek tiek daugiau tiesos. Nes visi kiti – tik migla kaimo zmonems, nupirkta uz pinigus, parduota uz barteri ar pazintis.

Labiausiai ima juokas, kai paraso - “nepaprasto grozio ar seksualioji Skaiva”

Nesu maciusi, kad ji atrodytu bent taip, kad tiktu zodis “normaliai”.

Apie silikonine, biomoteri Zidonyte jie paraso kad “viena graziausiu Lietuvoje moteru”.

Robokopa Skambina jie pateikia, kaip “viena geidziamiausiu vyru”.

O kai garsiausia Lietuvos buratina, vardu Violeta, pavadina “stiliaus ikona”

Cami: O aš jau gal kokius metus nebeperku jokių"žmonių", "panelių" ir "cosmo". Beje soliariume Cocmo perskaičiau : " Jeigu vaikinas prie draugu tave apkabina per liemenį - jis nori parodyti , kad tu esi jo, jejgu per pečius- parodo, kad rupinasi tavimi." :D

Savaites Minusinis IQ:

George Bush: “I have opinions of my own, strong opinions, but I don’t always agree with them”.

Savaites Humoras:

Kalbasi du pazistami:

- Ar eisi rytoj i Cicino koncerta?

- Neisiu. Vis dar negaunu leidimo ginklui.

Savaites Turbo:

Aktorius Aistis Mickevicius: “Buciau ne prastesnis stilistas nei Petruskevicius. Bet esu dar ir savikritiskas.”

Buciuoju i zanda uz taikluma!

Savaites Idiotizmas:

Vieno zurnalo uzsakyta apklausa nustate, kad ketvirtadalis pasaulio vyru yra bande burna pasiekti savo peni tam, kad galetu sau padaryti oralini seksa.

SICK!

Savaites Gandas:

Is savo draugo suzinojau, kad Jegelaviciute manes ziauriai nekencia.

Blembas, o visa gyvenima svajojau tapti jos geriausia drauge:)

Metu Restrukturizacija Arba Svajoniu Santuoka:

Pinkeviciu santuokos garantinis laikas (5 men) pasibaige.

Taip jau yra, kad netikros pasakos greitai baigiasi.

Sioje vietoje labai tinka Raimundo Bingelio anekdotas:

Kai atsiranda pinigu - pradeda atsirasti ir moteru, kai pradeda atsirasti moteru - pradeda dingti pinigai, kai pradeda dingti pinigai - pradeda dingti ir moterys, kai pradingsta pinigai - pradingsta ir moterys, kai pradingsta moterys vel po truputį pradeda atsirasti pinigu ir taip toliau...”

Savaites Sprinteris:

Dabar pagalvoju, kad mes su vestuvemis, greiciausiai, paskubejome”, - taip sako Laimutis Pinkevicius, kuris vede Asta po 8 metu draugystes.

8 metai. Hm. Tikras spartuolis!

Savaites Faktas:

Zmogui per gyvenima vidutinishkai ishauga 725 kilometrai plauku.

Savaites “Kushis”:

Mama Rock'n'Roll apie usus: “Negaliu pakesti tu hormonu audru ant veido! Naujos mados barzdele su visais isvinguriavimais dar visai nieko atrodo, bet kai vyras uzsiaugina kusi ant veido, man nepatinka”.

O juk sako, kad usai yra naujausias trendas:)

Cami : Man niekada nepatiko brazilisko tipo bikini zona ant vyro smakro

Šia liūdna gaida ir baigiu šios dienos įrašą.

Beje šios savaitės atradimas : Roisin Murphy - nuostabi muzika.

Myliu

Bučiuoju

Iki






2 komentarai:

  1. Anonimiškas24 kovo, 2009

    Tikrai užtenka tik pirmo jos laiško puslapio, norint gauti nuolaidą? :)

    AtsakytiPanaikinti