vasario 10, 2009

Tarp mūsų mergaičių FINIŠAS

Labas ;)
Pagaliau žiema eina į pabaigą. Pagaliau aš baigiu sirgt. Pagaliau baigiu ir įrašų seriją apie 2008-2009 rudens žiemos mados tendencijas. Tiesa pasakius, pradėjau su didžiuliu entuziazmu, bet su kiekvienu įrašu jis vis blėso. Galbūt dėl to, kad nemėgstu žiemos. Gal būt dėl to, kad jau norėjosi peržiūrėt pavasario vasaros kolekcijas. O gal ir dėl to, kad pastaruoju metu labiau už madas, sages ir knygas man rūpi JIS.

Makiažas. Jau seniai pastebėjau, kad daugumai vaikinų nepatinka persidažiusios merginos. Su jais sutinku tiek aš tiek dauguma mados namų. Šiam sezonui jie siūlo natūralias spalvas ir minimalų makiažą. Nors be abejo yra ir alternatyvų. Pvz .: Shady eyes ir blankios lūpos, ryškus juodas akių pieštukas ir raudonos ar juodos lūpos, cirkas akyse ir lūpų, ką tik valgiusių blynus su mėlynių uogiene, įspūdis.

Viktor & Rolf
Stella McCartbey
Roberto Cavalli
Oscar de la Renta
Moschino
Max Mara
Marc Jacobs
John Gilliano
YSL
Gucci
Givenchy
Giorgio Armani
Gianni Versace
Fendi
Emilio Pucci
DSquared
Dior
Chloe
Burberry Prorsum
Bottega Veneta
Balenciaga
Anna Sui
Akiniai.
Na o jei nespėjai pasidažyti, o po vakarėlio atrodai nekaip, įsigyk akinius. Tokiomis dienomis jie pirmoji pagalba tavo išvaizdai.

Oscar de la Renta


Moschino
MaxMara
Gucci
Gianni Versace


Emporio Armani
Galvos apdangalai.
Na o jei dar ir plaukų nespėjai susitvarkyti, tu taip pat turi išeitį. Tai skrybėlė, beretė, kepurė ir visa kita, kas puošia tavo paukščių lizdą.
Roberto Cavalli
Oscar de la Renta


John Gilliano
Hermes
Chanel

Burberry Prorsum

The End.
Fin.
Pabaiga.
Aš - Cami - baigiu savo daugiaserinį reportažą apie 2008-2009 rudens žiemos mados tendencijas moterims ir bėgu pietauti su JUO.

P.S. Siūlau pažiūrėti filmą Benjamino Batono istorija. Ilgas, tačiau įdomus. Jautrus, gražus, nuostabus... Nors kine niekada neverkiu, šis filmas buvo pirmasis išspaudęs ašarą. Tiesą pasakius ir ne vieną. Tik nepamiršk nosinaičių ;)

1 komentaras:

  1. Anonimiškas10 vasario, 2009

    Ka ten spaudei tas asaras, tu tiesiog jas liejai :DDDD na bet del tokio filmo buvo verta... mmm :P

    AtsakytiPanaikinti