vasario 11, 2009

Tik vyrams

Paskalos, pokalbiai apie niekus, mada, grožio procedūras užima svarbią vietą moters gyvenime. Vyrai daro ta patį, tik truputi kitaip, Bet niekada to nepripažįsta. Ech tie vyrai... Niekada nesuprasiu už ką feministes jų taip nekenčia. Ir negi jos nevaikšto į pasimatymus? Pasimatymai veža ;)
Mokykloje buvo daugybė vaikinų visiškai neteikiančių reikšmės savo aprangai. Dėl to net labai gražių veido bruožų berniukas likdavo nepastebėtas išaugtiniuose brolio rūbuose. Ir atvirkščiai ne tokį gražų berniuką geras stiliukas paversdavo mergaičių numylėtiniu. Aš pati visada kreipiu didelį dėmesį į aprangą. Labai dažnai galiu neatkreipt dėmesio į veido bruožus, ūgį, neprisimint pokalbio, bet atsiminsiu kaip tas - žmogus buvo apsirengęs. Puikiai prisimenu, kad mano kursiokas Ogis vilkėjo raudoną megztinį, kai pirmą kartą jį pamačiau, klasiokas Kipras turėjo juodus marškinius su oranžiniais užrašais ( aš tau jau sakiau, kad nepatiko man jie :)))) , o Adomas man asocijuojasi su chaki spalvos kelnėmis su daug kišenių, štai Rokas į pirmą pasimatymą atėjo su kostiumu (po darbo) , o Darius su juodai baltai dryžuota kepuraite...
Taip, apranga svarbi, bet tobulam įvaizdžiui jos nepakanka. Prie puikios išviazdos nusotabiai dera geros manieros. Nors sako, kad moterys dabar vyriškėja ir mėgsta vaidinti nepriklausomas ir sugebančias savimi pasirūpinti, vis dėl to to taip malonu kai mums atidaro duris, įsodina į automobilį, padeda apsivilkti paltą... Tik yra vienas dalykas kurio tu negali padėti merginai : t.y. nešti jos rankinuko!! Nedrįsk ! Rankinukas tai ne bulvių maišas, kurį su pasiaukojimu galėtum padėti jai panešti. Juk nesisiūlai apsikeisti batais kai jos aukštakulniai jai pradeda spausti pirščiuką.
Tai tiek pamokslų šiandien. Palieku tave Su Emporio Armani mados namų 2008-2009 rudens/žiemos kolekciją.


Pertucinio, čia ne tu? :D









Taigi nepamiršk : stilius + geros manieros = Tobulas TU + laiminga JI

Myliu, bučiuoju, IKI :*

1 komentaras:

  1. Anonimiškas18 vasario, 2009

    as labiau siais gudziais krizes laikais propaguoju ir rekomenduoju lengvas sportines kelnes "Adudas", stambiagrude odine striuke ir nediduke traktoristo kepuraite, zinoma nepamirskime ir elegancijos visam ivaizdziui suteikianciu baltuju sportiniu bateliu :) planuoju kito menesio zurnale apzvelgti mados ishraishkas per biudzetinio tipo asmens pajamas :)

    AtsakytiPanaikinti