rugsėjo 13, 2009

Haute couture ir ištikimybė

Laabas :)
Mane aplankė nuojauta, kad tu manęs pasiilgai:) Galbūt labiau mano mados, nes pastaruoju metu apie save žinių vis mesteliu, o apie mada truputį pamiršau...
Taigi kol Jis išlėkęs į mokslus, aš prisėdu prie seniai pradėto rašyti straipsnio.
Haute -Couture tai aukštoji mada. Ne kiekvieni mados namai gali dalyvauti HC pristatymuose ir ne kiekvienas dizaineris gali vadinti save "kutiurje". Kas šį sezoną yra verti šios garbės nusprendžia Chambre de commerce et d'industrie de Paris nariai. Taigi norintys pristatyti savo HC kolekcijas turi atitikti šiuos pagrindinius kriterijus:

-kurti privatiems klientams atliekant vieną ir daugiau primatavimų
-turėti dirbtuves Paryžiuje, kurioje pilnu etatu dirbtų mažiausiai 15 žmonių
-kiekvieną sezoną ( du kartus per metus) Paryžiaus spaudai pristatyti mažiausiai 35 modelių dieninių ir vakarinių drabužių kolekcijos demonstraciją.

Būtent dėl atrankos ir griežtų reikalavimų 2 kart per metus mes galime grožėtis išskirtinės prabangos audiniais, ranku darbu, sudėtingomis konstrukcijomis, nuostabiu dekoru.

Plačiau apie tai


Na o dabar prie ko čia ištikimybė?
Taip taip, šį kartą vėl apie vyrus. Kol vieni vyrai meilę ir ištikimybę SAVO moterims parodo nuostabiais saksofono garsais vestuvių vakarą(taip taip, čia aš apie antrąsias vestuves), arba nepaleidžia jaunosios rankos ir visas vestuves žiūri mylinčiomis akimis (čia apie trečiąsias), kiti lieka ištikimi savo stiliui (tuo pačių ir SAVO moterims-gerbėjoms) kaip John Galliano, Carl Lagerfield arba kaip tik pasiduoda eksperimentų vilionėms kaip Ellie Saab ar Christian Lacroix.

Ir vėl galiu pasakyti, kad Chanel n-e-b-e-m-y-l-i-u. Nors jo HC kolekcijos skirtingai nuo ready to wear man dažniausiai patinka, šį kartą nuobodulys laimėjo ir čia. Radau vos kelis gerus modelius, visi kiti arba nuobodūs arba bjaurūs. Kita vertus Chanel gerbėjos gali būti tikros, kad nusipirkusios Chanel šiandien, bus madingos visa likusį Carlo epochos laiką, nes jis kiekvieną sezoną vis toks pat. Susidaro įspūdis, kad Chanel garderobe keičiasi tik pėdkelnės. Nors kartais norisi mėgstamą daiktą nešioti visą amžinybę, bet Carlai, mes, moterys taip pat amžinai ištroškusios naujų drabužių!









Na po šių nuotraukų turbūt manai " na ir kas čia bjauraus ar nuobodaus?" . Taip tikrai šie modeliai puikūs. Bet čia TIK geriausi. Jei iš kitų dizainerių kolekcijų galėčiau kelt bene viską, tai iš šios TIK TIEK . Apmaudu... Liūdi mano gražios akys.

Myliu
Dievinu
Ate :*

P.S. Sekmadienis, 14 valanda, o aš vis dar lovoje. Ir vėl net pati sau pavydžiu :))

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą