rugsėjo 19, 2009

15 bobučių, 3 diedukai, Haute Couture ir ištikimybė

Labas,
vos vėl nepamiršau pasisveikinti. O bobutės ir diedukai čia prie to, kad ką tik tokį linksmą vaizdelį išvydau pro savo langą. Taigi iš šio vaizdelio galiu konstatuoti, kad šį rudenį ant bangos ramios žemės spalvos ir galvos apdangalai, na o drąsesniems siūloma ryški geltona bei žydra. Taigi sėdžiu lovoj su savo stilinguoju HP, chalatu iš maximos lipdukų akcijos ir prikabintom dirbtinėm sruogom ir džiaugiuos šeštadienio bobučių ir diedukų koncertu. Visi darbai padaryti galima atsipūsti. O kas gali būti geriau už Elie Saab HC kolekciją? Na tarkim nieko:)

Taigi nenaudėlis Elie Saab šį kartą pasidavė eksperimentams ir praleido ne vieną audringą naktį su Dolce and Gabbana, Valentino, Versace ir kitais nes būtent šių mados namų stilius atsispindi daugelyje Elie Saab modelių. Nors daugelis kritikuoja Elie Saab už tai kad sniego baltumo kolekciją nukopijavo nuo pavasarį savo modelius pristačiusių Chanel mados namų, tačiau aš išlieku subjektyvi ir bet kuriuo atveju visus laurus atiduodu Elie Saab.
































Dar viena suknelė į mano svajonių vestuvinių apdarų sąrašą







Dar kartelį peržiūrėjau nuotraukas ir vistiek negaliu patikėti kad čia E.Saab. Šį kartą jis pralaužė savo stiliaus rėmus ir pasirodė visai kitoks. Ir tikrai labai sekmingai. Ploju atsistojus.

Myliu
Dievinu
Ate :*

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą