liepos 20, 2009

"Mada - tai religija" ...

...o VOGUE yra Biblija ! Skubu tau pranešti (labai tikiuosi ,kad pirma) apie naujieną kuri mane šiandien nudžiugino labiau nei ta ( labai panaši) kuri nudžiugino pirmiau. Taigi pirmiausia, mane nudžiugino netikėtai rasta žinia apie tai jog yra sukurtas filmas apie mados ledi, kiekvienos moters must-have'o Little black dress išradėją Coco Chanel.Filmas vadinasi COCO BEFORE CHANEL. Coco vaidmenį atlieka aktorė nuostabiom rudom ala-Kamilė akim - Audrey Tautou. Dėja Lietuva apie šį filmą dar net nešnabžda, taigi nežinia ar išvysime jį savo kinoteatruose. Tačiau Youtube ir Torrent visagaliai. Torrente dar kolkas tik TS versija, bet tikiuosi atsiras ir geresnės kokybės filmas.





Na ir žinia kuri mane šiandien dar labiau pradžiugino ir kurios būčiau net nepastebėjusi jei nei Jis. (ech kaip gera, kad Jis žino kas man rūpi, pavydėkit visos:p )
Taigi dar vienas filmas apie madą, tai yra apie mados diktatorę amerikietiškojo VOGUE vyriausiąją redaktorę Anna Wintour, tikrų tikriausią femme fatale, nuo kurios priklauso tiek jaunųjų dizainerių sėkmė, tiek verdiktas- kurios kolekcijos bus labiausiai graibstomos iš parduotuvių lentynų. Būtent ji padėjo John'ui Galliano užimti pagrindinio Christan Dior mados namų dizainerio pareigas. Ir tik pažiūrėk į šio sprendimo rezultatą. Tai tik įrodo kad Ji verta būti mados diktatore. Nors jos personažas jau buvo panaudotas filme "Ir velnias dėvi Prada", "The September Issue" filmas apie pačią Anna ir jos darbą.







P.S. Ar žinojai kad 2007 m. rugsėjį dienos šviesą išvydęs VOGUE svėre 2 kg ir 300 g. ir turėjo 823 puslapius, o jį nusipirko 13mln. skaitytojų? Dabar žinai ir gali miegoti ramiai.

Labanakt:*

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą